Imádkozzunk!

 2018.02.02. 14:33

Véget ért a téli átigazolási szezon, izgalmas volt, történtek érdekes mozgások a szigeten, Sanchez, Giroud, és társaik; itt az ideje, hogy a QPR háza táján is körülnézzünk, kik érkeztek, kik távoztak, mit várunk nagy vonalakban a szezon hátralévő részétől.

Kezdjük először azok felsorolásával, akik érkeztek! Oké, végeztünk is!

Most magyarázzuk meg a címet: a szezon hátralévő szakaszában nem marad más, mind az imádkozás! Annyira pocsék az anyagi helyzetünk, hogy érzésünk szerint egyetlen dologra koncentrálunk már csak: a csőd elkerülésére. Ennek tökéletes bizonyítéka, hogy egyetlen játékost sem tudtunk igazolni, sem kölcsönbe elhozni, harmad- negyedosztályú játékosok legyintettek csak a megkeresésünkre. Annyira szánalmas volt a helyzetünk, hogy a pletykarovatban is mindössze két név röppent fel velünk kapcsolatban, de ők sem kerültek hozzánk.

Na, most nézzük a távozók listáját, ami sokkal hosszabb, úgy látszik, menekülnek a süllyedő hajóról, azért nem mondjuk, hogy patkányok, mert jelen helyzetben teljesen érthető, amit tesznek.

Kölcsönbe távozott Olamide Shodipo, Joe Lumley, és Sean Goss. A véglegesen távozók listája viszont fájdalmasan hosszú!

_99450733_ngbakoto_getty.jpg                                       Yeni N'Gbakoto

 

Szóval: Ariel Borysiuk, Brandon Comley, Reece Grego-Cox, Michael Petrasso, Yeni N'Gbakoto távoztak véglegesen.

Nyolc játékos távozott tehát összesen, miközben egyetlen sem érkezett. De ami rosszabb, hogy akik maradtak, azok sem ütik meg a mércét, (Freeman, Luongo a kivételek), a teljesítmény hullámzó, de maximum csak a mezőny hátsó felével vagyunk igazából pariban, az első hathoz képest fényévekkel vagyunk lemaradva. Látnivalóan Holloway kezéből is csúszik ki a gyeplő, egyre ingerültebbek, haragosabbak a nyilatkozatai, sok a sérült, tehát mi itt a szerkesztőségben, tizenhat fordulóval a vége előtt a problémamentes bentmaradásban reménykedünk, nem akarunk körmöt rágni az utolsó fordulókban...ariel_borysiuk_psv_02.jpg                                              Ariel Borysiuk

A bejegyzés trackback címe:

https://loftusroad.blog.hu/api/trackback/id/tr4113627142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása