Elkezdődött

 2016.07.02. 13:21

Elkezdődött a készülődés a Championship következő idényére, az út legelején járunk, úgyhogy most csak pár pillanatfelvételt készítünk.

Lejátszottuk tegnap az első felkészülési meccsünket, a Londontól hatvan kilométerre délnyugatra fekvő Aldershot volt a helyszín, az ellenfél pedig a helyiek büszkesége, az Aldershot Town FC. Ők a Wanarama National League-ben játszanak - ez Angliában az ötödosztály.

img_20160701_202611.jpg

A fenti ábrán a kezdőcsapatot láthatjuk, pontosabban a két kezdőcsapatot, Hasselbaink előre tervezetten a félidőben a teljes csapatot lecserélte. Örömteli a sok fiatal szereplése, Shodipo, Hämäläinen, Kakay, Prohouly, Kpekawa, Furlong, Grego-Cox mind-mind húsz év alattiak, ráadásul Shodipo lőtte az első gólt. Emmanuel-Thomas duplázott az első félidőben, az Aldershot félidőnként lőtt 1-1 gólt, így alakult ki a 3-2-es végeredmény.

img_20160702_104716.jpg.                                  A tulajdonos jól szórakozik 

Messzemenő következtetéseket természetesen nem lehet levonni, pár észrevételt teszünk csak.

1. Örülünk a sok fiatal jelenlétének, bár az a valószínű, hogy többségük a korosztályos csapatban játszik majd, vagy kölcsönbe kerül. Mindazonáltal Furlongot és Kpekawát már el tudnánk képzelni a nagycsapatban is.

2.Voltak hiányzók: Hoilett, Phillips, Tőzsér, Washington ilyen-olyan okokból nem volt jelen tegnap

3. Az eddigi három új igazolás, Ariel Borysiuk, Joel Lynch, Jake Bidwell sem szerepeltek még 

4. Jay Emmanuel-Thomas remekül játszott, talán pont idén fog eldőlni, hogy megmarad-e az angol foci egyik beteljesületlen ígéretének, vagy sikerül-e a kiugrás

5. Megosztja a QPR szurkolókat Steven Caulker személye, a tehetségét senki sem vitatja, de a pályafutásában törés következett be: a tavalyi szezonban kölcsönjátékosként előbb a Southampton majd a Liverpool színeiben mindösszesen hat meccset játszott. JFH megadja neki az esélyt, hogy újra felépítse magát

 

img_20160702_104543.jpg

                           Emmanuel-Thomas hálálkodik

A csapat most Hollandiába utazik, kilenc napot ott készül, egyre komolyabb ellenfelekkel találkozunk, például rögtön a PSV Eindhovennel jövő pénteken.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://loftusroad.blog.hu/api/trackback/id/tr218861658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása